Zveme vás na koncertY KLASICKÉ HUDBY PRO DIAKONII

Díky dlouhodobé spolupráci s The Prague Concert Co. můžeme i letos nabídnout našim dárcům a příznivcům vstupenky na dva výjimečné koncerty zdarma. Své vstupenky si můžete rezervovat vyplněním formuláře níže.

První koncert Slovenského mládežnického orchestru v České republice se bude konat v pátek 26. července 2019 v Kostele sv. Šimona a Judy od 19:30 hod.

Jedná se o opravdu výjimečnou prezentaci slovenské hudby u nás, jak díky výjimečné kvalitě mládežnického orchestru, ve kterém spolu hrají studenti konzervatoří a hudebních akademií z celého Slovenska, tak co se týče progresivního programu. Zdá se, že nejen v prezidentské volbě, ale i v rozvoji mladých umělců se můžeme u našich nejbližších sousedů inspirovat.

Slovenský mládežnický orchestr na jeho pražském koncertě povede australský dirigent Benjamin Bayl a pod jeho taktovkou orchestr provede známá díla světového repertoáru (Ludwig van Beethoven, Darius Milhaud), ale také díla soudobých českých a slovenských autorů (Ondřej Kukal, Ľubica Čekovská), podrobný program si můžete prohlédnout na stránkách našeho Koncertního klubu. Jako sólisté vystoupí Miki Skuta (klavír) a Martin Adámek (klarinet), oba patří na Slovensku na poli klasické hudby k největším talentům a zaznamenali již řadu mezinárodních úspěchů.

Na druhém koncertě se představí London Schools Symphony Orchestra 29. července 2019 v Kostele sv. Šimona a Judy od 19:30 hod. Na tomto koncertě budete moci přispět na činnost Diakonie.

London Schools Symphony Orchestra působí v britské metropoli již šedesát let a je vnímán jako symbol talentu a úspěchu mladých hudebníků. Orchestr často vystupuje se světoznámými sólisty a sám se skládá z nejlepších mladých hudebníků Londýna. V minulosti v orchestru působili jako hostující dirigenti například Sir Colin Davis, Sir Charles Mackerras, Sir Simon Rattle a mnoho dalších zvučných jmen, v Praze jej bude řídit dirigent Peter Ash.

koncert

Rezervace vstupenek

Souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem informování o činnosti Diakonie a péče o dárce.

Vaše údaje jsou u nás v bezpečí. Jak je zpracováváme, najdete na diakonie.cz/osobni-udaje

pětmínusčtyři=

Pozn.: položky označené * jsou povinné.