Zvažujete firemní spolupráci?

Staňte se patronem jednoho z našich projektů.
Předání spotřebičů Electrolux

Jak může naše spolupráce vypadat?

Zapojte vaše zaměstnance

Vaše kolegyně a kolegové se mohou zapojit jako dobrovolníci při společných zážitcích s klienty nebo nabídnout manuální pomoc se zušlechťování našich zahrad a zařízení. Rádi zorganizujeme také návštěvu našich služeb, nebo zaměstnaneckou sbírku. Firmy se také zapojují do Krabice od bot, největší české sbírky vánočních dárků pro děti v nouzi, kterou Diakonie pořádá.

Staňte se partnerem projektu ve vašem regionu

Diakonie pomáhá dětem, dospělým i seniorům v 60 českých a moravských městech a každý rok otevíráme nové služby. Rádi společně najdeme projekt, který je vám blízko a pokud o to budete stát, vezmeme vás na osobní návštěvu. O tom, že podporujete dobré věci ve vašem okolí, pak budeme rádi dávat společně vědět.

Darujte své zboží nebo služby

Ve službách a školách Diakonie uvítáme i materiální pomoc. Díky vašemu daru můžeme ušetřené prostředky věnovat na lepší péči o naše klienty.

Jaké materiální dary nám pomohou?

• květiny, zahradní potřeby pro radost klientům v domovech pro seniory a ke zkrášlení našich mnoha parků a zahrad
  • elektrospotřebiče do azylových domů, chráněných bydlení i cvičných kuchyněk ve školách
  • průmyslové vybavení pro jídelny, prádelny (víte, že denně vypereme několik tun prádla?)
  • kompenzační pomůcky pro klienty (chodítka, vozíčky, toaletní židle apod)
  • hygienické a zdravotnické potřeby
  • sportovní, výtvarné potřeby, deskové hry pro děti i dospělé pro naše kluby pro mládež, azylové domy i pro seniory v domovech
  • ojetá, ale stále bezpečná auta pro naše pečovatelky a zdravotní sestřičky, které jezdí za pacienty domů

Naši hrdí patrneři

TV Nova

Diakonie společně s TV Nova uspořádala v roce 2022 dvě sbírky. TV Nova se stala generálním partnerem sbírky Krabice od bot, kterou podpořila finančně, mediálně, organizačně i velkou pomocí svých zaměstnanců.

Electrolux

Společnost Electrolux třetím rokem daruje nové domácí spotřebiče do azylových domů, domovů pro seniory a chráněných bydlení Diakonie. Společně jsme již rozdali více než 150 ledniček, praček, vysavačů i mixérů. Zaměstnanci společnosti Electrolux se osobně účastní předání spotřebičů a po celý rok plní různé výzvy, aby počet darovaných spotřebičů ještě navýšili.

Siemens

Společnost Siemens vybavila dva domovy Diakonie nejmodernějšími technologiemi. Věnovala nám čas a energii svých techniků i veškeré vybavení. Zaměstnanci závodů Siemens se také zapojili do sbírek na pomoc v době pandemie i po tornádu na jižní Moravě.

MONETA Money Bank

V rámci programu MONHELP věnuje banka vyřazené služební počítače, automobily nebo kancelářský nábytek na podporu našich služeb a klientů. V roce 2022 tak Diakonie získala například 13 automobilů, díky kterým jsou naše terénní služby pro pečující a pro rodiny v krizi dostupnější.

Máte nápad na spolupráci? Těšíme se, až o něm uslyšíme.

Rychlý
kontakt