ŠKOLY diakonie

Každý náš žák je originál. Tomu se musíme přizpůsobit. Někdo zvládne spořádaně sedět v lavici a plnit zadané úkoly. Někdo nevydrží na jednom místě ani chvilku a učí se takříkajíc „za pochodu“. V Diakonii vzděláváme děti i s nejtěžším handicapem. Ne třeba v čtení a psaní, ale v tom, jak dát najevo, že má hlad, že se cítí v nepohodě, nebo že stojí o společnost druhého. Naše školy najdete na 16 místech v republice. Všechny jsou „rodinného typu“, na tom si zakládáme.

Provozujeme speciální mateřské a základní školy, praktické školy a přípravné stupně. Běžná mateřská škola v Chebu umožňuje rovněž integraci dětí s postižením. Vzděláváme děti a mladé lidi od 6 do 26 let, především s různými formami mentálního a kombinovaného postižení nebo autismu. Některé školy zřizují také internáty.

NázevAdresaTelefon
Mateřská škola Diakonie Cheb26. dubna 2715/7, 35002, ChebWWW737 207 495
Speciální školy Diakonie ČCE OstravaU Cementárny 23, 70300, Ostrava - VítkoviceWWW595 782 267
Speciální školy Diakonie ČCE Ostrava, pracoviště Ostrava-PorubaB. Martinů 810, 70800, Ostrava-PorubaWWW596 633 326
Speciální školy Diakonie MerklínHusova 346, 33452, MerklínWWW377 912 030
Speciální školy Diakonie Merklín, pracoviště PlzeňKralovická 35, 32300, PlzeňWWW377 531 710
Speciální školy Diakonie Merklín, pracoviště SušicePod Nemocnicí 117/2, 34201, SušiceWWW602 614 338
Speciální školy Diakonie Praha 4V Zápolí 1250/21, 14100, Praha 4WWW241 482 137
Speciální školy Diakonie Praha 5, pracoviště StodůlkyVlachova 1502, 15500, Praha 5 - StodůlkyWWW235 517 303
Speciální školy Diakonie Praha 5, pracoviště StrašniceSaratovská 3392/8, 10000, Praha 10WWW274 821 297
Speciální školy Diakonie Rolnička SoběslavMrázkova 700/III, 39201, SoběslavWWW381 522 054
Speciální školy Diakonie Rolnička, pracoviště TáborSvětlogorská 2771, 39005, TáborWWW731 194 760
Speciální školy Diakonie VrchlabíKomenského 616, 54301, VrchlabíWWW498 100 620
Speciální školy Diakonie Vrchlabí, pracoviště Dvůr KrálovéNám. T. G. M. 40, 54401, Dvůr Králové nad LabemWWW498 100 620
Speciální školy Diakonie Vrchlabí, pracoviště Hradec Králové Hradecká 1151/1, 50003, Hradec KrálovéWWW498 100 620
Speciální školy Diakonie Vrchlabí, pracoviště TrutnovŠkolní 13, 54101, TrutnovWWW498 100 620
Základní škola speciální a praktická škola Diakonie ČCE ČáslavKomenského nám. 140, 28601, ČáslavWWW734 798 663
Vašemu hledání neodpovídají žádné položky

Nevíte, jestli je pro Vás tato služba vhodná, nebo potřebujete něco jiného?