Sociální rehabilitace

... protože chceme žít naplno jako všichni ostatní!

SOCIÁLNÍ REHABILITACE

Pozdravit, když někam přijdu, umět neznámým vykat, zaplatit u pokladny nebo dojet někam autobusem. To jsou věci, které většině lidí připadají zcela běžné. Ne všichni lidé s postižením měli to štěstí, že je takové věci naučili rodiče nebo pracovníci v různých službách. Pracovníci sociální rehabilitace se snaží o to, aby i lidé s postižením žili stejně jako většina společnosti a společnost je přijímala.

Setkávání s pracovníkem probíhá u klienta doma, popř. tam, kde je potřeba se něco naučit - v obchodě či v dopravním prostředku.

NázevAdresaTelefon
Jdeme dál pro osoby s postižením KlatovyVídeňská 181, 33901, KlatovyWWW773 683 193
Jdeme dál pro osoby s postižením Plzeň (Perlová)Perlová 60/14, 30100, PlzeňWWW773 683 193
Jdeme dál pro osoby s postižením Plzeň (sociální rehabilitace)Kralovická 35, 32300, PlzeňWWW377 549 208
Jdeme dál pro osoby s postižením RokycanySvazu bojovníků za svobodu 68, 33701, RokycanyWWW730 544 244
Sociální rehabilitace LitoměřiceTeplická 1, 41201, LitoměřiceWWW416 700 315
Sociální rehabilitace KROK - Valašské MeziříčíŽerotínova 319/21, 75701, Valašské MeziříčíWWW731 138 910
Sociální služba SpirálaKomenského 616, 54301, VrchlabíWWW733 780 506
Sociální rehabilitace KROK - Rožnov pod RadhoštěmChodská 667, 75661, Rožnov pod RadhoštěmWWW731 138 912
Vašemu hledání neodpovídají žádné položky

Nevíte, jestli je pro Vás tato služba vhodná, nebo potřebujete něco jiného?