AZYLOVÝ DŮM

Start do života se ne vždy vydaří. I v dnešní době přicházejí na svět děti, které čelí mnohonásobnému nebezpečí. Jejich rodiče totiž nemají střechu nad hlavou, nevydělávají a často jim chybí návyky potřebné pro normální život. Proto Diakonie provozuje azylové domy pro maminky s dětmi. Kromě ubytování tu děláme všechno proto, aby se rodiče dovedli o sebe i své děti samostatně a dobře postarat.

Diakonie provozuje azylové domy pro matky s dětmi, těhotné ženy, popř. pro samotné ženy. Službu mohou lidé využívat na dobu nezbytně nutnou, dle svých potřeb a možností zařízení (často to bývá doba jednoho roku).

Středisko celostátních programů a služeb provozuje v Praze také azyl pro vykořisťované a obchodované, muže i ženy.

NázevAdresaTelefon
Azylový dům Debora pro ženy a matky s dětmi, OstravaKarpatská 40, 70030, Ostrava - ZábřehWWW731 930 491
Azylový dům pro ženy a matky s dětmi v tísni MostMikoláše Alše 3274, 43401, MostWWW417 638 952
Domov pro matky s dětmi LitoměřiceLiškova 43, 41201, LitoměřiceWWW416 732 271
Azylový dům pro matky s dětmi PrahaBruselská 298/4, 12000, Praha 2WWW777 734 190
Azylové domy pro muže, ženy a páry, PrahaZ bezpečnostních důvodů, je azylový dům na utajené adreseWWW739 244 889
Vašemu hledání neodpovídají žádné položky

Nevíte, jestli je pro Vás tato služba vhodná, nebo potřebujete něco jiného?