AZYLOVÝ DŮM

Start do života se ne vždy vydaří. I v dnešní době přicházejí na svět děti, které čelí mnohonásobnému nebezpečí. Jejich rodiče totiž nemají střechu nad hlavou, nevydělávají a často jim chybí návyky potřebné pro normální život. Proto Diakonie provozuje azylové domy pro maminky s dětmi. Kromě ubytování tu děláme všechno proto, aby se rodiče dovedli o sebe i své děti samostatně a dobře postarat.

Diakonie provozuje azylové domy pro matky s dětmi, těhotné ženy, popř. pro samotné ženy. Službu mohou lidé využívat na dobu nezbytně nutnou, dle svých potřeb a možností zařízení (často to bývá doba jednoho roku).

Středisko celostátních programů a služeb provozuje v Praze také azyl pro vykořisťované a obchodované, muže i ženy.

NázevAdresaTelefon
Azylový dům Debora pro ženy a matky s dětmi, OstravaKarpatská 40, 70030, Ostrava - ZábřehWWW596 787 437
Azylový dům pro ženy a matky s dětmi v tísni MostMikoláše Alše 3274, 43401, MostWWW417 638 952
Domov pro matky s dětmi LitoměřiceLiškova 43, 41201, LitoměřiceWWW416 732 271
Azylový dům pro matky s dětmi PrahaBruselská 298/4, 12000, Praha 2WWW777 734 190
Azylové domy pro muže, ženy a páry, PrahaZ bezpečnostních důvodů, je azylový dům na utajené adreseWWW739 244 889
Azylový dům VlašimBenešovská 507, 25801, VlašimWWW734 177 702
Vašemu hledání neodpovídají žádné položky

Nevíte, jestli je pro Vás tato služba vhodná, nebo potřebujete něco jiného?