Pomozte v novém roce klientům Diakonie a dejte jim Dar s velkým D

1. ledna 2017

První letošní Dar s velkým D věnujeme středisku v Myslibořicích a v Písku. Darujte společně s námi!

Pomozte v novém roce klientům Diakonie a dejte jim Dar s velkým D
1. ledna 2017 - Pomozte v novém roce klientům Diakonie a dejte jim Dar s velkým D

Představuje se první středisko...

Diakonie v Myslibořicích provozuje Domov pro seniory. Pracovníci se snaží klientům vytvořit prostředí, které co nejvíce připomíná domov, a zároveň jim pomáhají v každodenních činnostech, které by sami nezvládli.

Co bychom potřebovali

Do Domova přicházejí klienti často v horším zdravotním stavu, který jim již neumožňuje pobyt mimo lůžko bez speciálních pomůcek. Klasický sedací nábytek nebo invalidní vozík není pro jejich křehkou tělesnou stránku příliš vhodný. Rádi bychom proto pořídili speciální polohovací křeslo, které je pohodlné a bezpečné.

Kolik na to budeme potřebovat?

Křeslo pořídíme za 20 000 Kč.

křeslo   křeslo i s klientkou

Představuje se druhé středisko...

Diakonie v Písku poskytuje 20 let služby pro seniory, lidi s demencí i nemocné. Snaží se co nejvíce zkvalitnit jejich život, a to jak v pobytových službách, tak i v domácím prostředí.

Co bychom potřebovali?

Naše středisko prochází postupně velkou rekonstrukcí prostor. Upravujeme jak místnosti pro klienty, tak i místnosti pro personál. Rádi bychom nyní vybavili zázemí pro pečovatele a všeobecné sestry a pořídili do místnosti nové skříně, stoly a židle.

Kolik to bude stát?

Potřebujeme vybrat 25 000 Kč.

IMG_20161104_164027  SAM_7137

Děkujeme, že pomáháte tam, kde je třeba!

Více o sbírce

Dar Diakonii