Sháníme lidi!

Pojďte k nám pracovat jako zaměstnanec nebo dobrovolník

dobrovolnictví a práce v diakonii

Chcete být dobrovolníkem?

Dobrovolnictví je jedním z nejcennějších darů, které může Diakonie dostávat. Dobrovolníky rádi přijímáme a snažíme se využít jejich schopností v co možná nejširším záběru.

Velkou oblastí, které se v Diakonii věnujeme, je dobrovolná práce při odstraňování škod při povodních. Velmi si ceníme také lidí, kteří pravidelně návštěvují klienty v našich zařízeních - povídají si se seniory, asistují lidem s postižením nebo doučují děti. Vítáme také pomoc při organizaci akcí nebo i různé manuální práce. V našich zařízeních přijímáme i dobrovolníky z firem a společností, které organizují různé typy dobrovolnických dnů.

Podívejte se, jaká střediska nabízejí možnost dobrovolnických prací.

Chcete pracovat pro Diakonii?

V celé Diakonii pracuje více než 2000 lidí. V různých regionech naší země hledáme další spolupracovníky ochotné pracovat pro velkou neziskovou organizaci a pomáhat lidem.

Hledáme různé profese - sociální pracovníky, pečovatelky a asistenty, speciální pedagogy, ale i manažery, fundraisery, administrativní pracovníky, údržbáře či uklízečky. Hledáme všechny ochotné ruce či hlavy. Podívejte se na seznam volných míst a nebo hledejte na stránkách jednotlivých středisek.

Těšíme se na vás!