Dárci nám pomáhají plnit sny

Rodiče dětí s autismem často obtížně hledají školu, která by jejich děti mohla přijmout. Sníme o tom, že díky rekonstrukci budeme moci přijmout do naší školy pro děti s postižením dvakrát tolik žáků.

Míst v domovech pro seniory s demencí je málo. Celodenní specializovanou péči a podporu, kterou potřebují, jim jejich blízcí často nemohou poskytnout doma. V Diakonii sníme o novém domově Pomněnka, který tuto péči nabídne.

Většinu prostředků na splnění našich snů už máme. Na to, co nám chybí, potřebujeme dárce.
I díky vaší pomoci se mohou tyto sny rodinám našich klientů splnit.

Co dokážeme za rok vaší podpory?

Příklady pomoci

Komu pomáháme: příběhy z Diakonie

Kopie návrhu Přidat kousek hlavního textu (3) Rozhovor Jiří Hejl Příběh paní Marie

Proč přispívat pravidelně?

Proč přispívat

Dárci obvykle přispívají 200, 300 nebo 500 Kč měsíčně formou trvalého příkazu. Výši daru je možné kdykoli změnit nebo dárcovství přerušit. Každý rok vám zašleme potvrzení o daru, díky kterému si můžete snížit daňový základ. Dárci jsou pro nás součástí rodiny. Přesně tak se o ně i staráme.

Jak vaše dary využijeme?

Využití darů

Dary pravidelných dárců nám pomáhají s velkými projekty, jako je stavba nových domovů pro seniory nebo lidi s postižením a rozšiřováním kapacity našich služeb. Abychom na ně získali prostředky od státu, musíme totiž velkou část zaplatit z vlastních zdrojů. Podívejte se, jaké nové projekty jsou před námi. O tom, jak vaše dary pomáhají, vám budeme dávat vědět.

Chci se stát pravidelným dárcem Diakonie

Dary pravidelných dárců shromažďujeme na dárcovském účtu 2838204399 / 0800. Po vyplnění přihlášky vám na e-mail pošleme variabilní symbol, podle kterého poznáme, že dary chodí od vás.

Vaše údaje jsou u nás v bezpečí. Jak je zpracováváme najdete na www.diakonie.cz/moje-udaje

dvaplusčtyři=

Pozn.: položky označené * jsou povinné.