V Diakonii oslavili 102. narozeniny dlouholeté klientky Anny Pichlíkové

18. 7. 2012

102. narozeniny oslavila v píseckém středisku Diakonie ČCE jeho dlouholetá obyvatelka paní Anna Pichlíková. Životní jubileum oslavila v plné svěžesti a kromě dalších dárků dostala také kytici uvázanou ze 102 růží. Přečtěte si článek, který vyšel v Píseckém deníku.

„Anna Pichlíková se dožívá svých 102. narozenin v plné osobní svěžesti, na oslavu a spousty návštěv se těšila již od samého rána. Popřát ji tento den přišla dcera Hana Šrámková, ředitel střediska Petr Hladík s vlastnoručně uvázanou kyticí se 102 růžemi, kolektiv zaměstnanců střediska, místostarostové Písku Hana Rambousová a Vojtěch Bubník," uvedla Dana Kubešová, sociální pracovnice Diakonie.

Další gratulanti přicházeli také po celý víkend, nechyběli mezi nimi ani další klienti střediska. O dobrou náladu se postaral harmonikář Ledecký. Všichni ochutnali výborný narozeninový dort, který upekli cukráři firmy Gaiger z Písku," dodala Dana Kubešová.

Anna Pichlíková je dlouholetou obyvatelkou domova pro seniory písecké Diakonie. I když v loňském roce ji potrápily zdravotní problémy, nyní už je zase fit a dokonce si dala malý taneček s ředitelem Diakonie Petrem Hladíkem.

A jaký je recept Anny Pichlíkové na dlouhověkost? Jak říká, není to nic složitého: Stálý životní optimismus a podle jejího názoru hodně pomáhá sport. Ona sama si ještě v osmadevadesáti letech bez problémů zaplavala v řece Otavě.

Celý článek najdete na stránkách Píseckého deníku.

Děkujeme našim partnerům a dárcům

INBORN

NAZEV WEBU