Bude mít seniorka z Podbořan radost z nového klavíru?

15. 4. 2013

Společnost Sodexo spustila v dubnu veřejnou sbírku v rámci kampaně Plníme přání seniorům. Jejím cílem je ve spolupráci s neziskovou organizací Diakonie ČCE a Asociací sociálních služeb ČR splnit přání vybraným individuálním seniorům a zařízením pro seniory v celkové hodnotě až 1,5 milionu korun. Přání paní Zdeňky z Podbořan je jedním z nich.

Žatecký a Lounský deník | 12.4.2013

Paní Zdeňka Cónová, které je 87 let, dnes žije v Domově pro seniory v Podbořanech. V knihovně domova je starší klavír, který byl do domova zapůjčen a na němž ona velmi ráda hraje. Její hudba by mohla přinášet radost i ostatním klientům domova. Jenže klavír v domově by potřeboval nákladnou rekonstrukci, anebo by vedení domova muselo zakoupit nějaký jiný funkční, byť třeba starší klavír. To je ale velmi nákladné a domov na to nemá finanční prostředky.

Vedení domova se tedy rozhodlo přihlásit do nového programu s názvem Sodexo splněná přání. Veřejná sbírka na tento projekt bude probíhat do 30. června a zapojit se do ní může každý. Na webových stránkách www.plnime-prani-seniorum.cz jsou umístěna všechna přání s fotografií a s popiskem. Stačí si vybrat přání a vložit svůj příspěvek do sbírky.

Každý z vás tedy může pomoci třeba zrovna paní Zdeňce z Podbořan a všem lidem v jejím okolí, kteří mají rádi její hudbu. Můžete pomoci i kterémukoli jinému seniorovi, jehož příběh a přání si na stránkách přečtete a zalíbí se vám. Děkujeme!

Více si přečtěte v Žateckém a Lounském deníku.cz

Děkujeme našim partnerům a dárcům

INBORN

NAZEV WEBU