Mladí čtenáři pomohli krabčické Diakonii

28. 6. 2012

53 600 korun z projektu Čtení pomáhá využilo středisko Diakonie v Krabčicích pod Řípem k pořízení dvou relaxačních křesel pro seniory. Ta zlepší komfort uživatelů, kteří jsou většinu času upoutáni na lůžko. Projekt Čtení pomáhá je určen čtenářům z řad dětí a mládeže. Ti, kdo rádi čtou, mohou zároveň pomoci druhým. Za každou přečtenou knihu můžete po registraci získat odměnu, kterou poté věnujete vybranému dobročinnému projektu.

Krabčické středisko poskytuje péči uživatelům, kteří jsou již ve velmi vážném zdravotním stavu. Vzhledem k tomu, že středisko sídlí v budovách, které jsou více než 100 let staré, je obtížné přepravovat uživatele na lůžku např. do parku, na bohoslužby a různé kulturní akce. Nová křesla tak zkvalitní život obyvatel krabčického Domova.

Další informace najdete přímo na stránkách projektu Ćtení pomáhá. Více o krabčickém středisku Diakonie zde.

V brzké době se do projektu Čtení pomáhá zapojí také další diakonické středisko - Rolnička v Soběslavi. Informace včas přineseme. Děkujeme všem mladým čtenářům za cennou podporu!

Děkujeme našim partnerům a dárcům

INBORN

NAZEV WEBU