Navštivte stánek diakonie na Kirchentagu

1. 6. 09:27 — 4. 6. 19:00

Diakonie ČCE Vás zve na prezentaci vlastní práce na Kirchentagu v německých Drážďanech, který se koná ve dnech 1. - 5. června. Jde o jedno z největších setkání křesťanů v Evropě, kterého se každým rokem účastní okolo 150 tisíc lidí.

Stánek Diakonie je umístěn přímo v centru města, v tzv. Diakonie Quartier nedaleko Semperoper (Theaterplatz).

V diakonickém stánku najdete kromě prezentace naší práce také možnost vyzkoušet si simulátor jízdy na vozíku určený lidem s postižením nebo třeba i seniorům. Na památku je možné zakoupit perníky ve tvaru srdce vyrobené ve střediscích v Litoměřicích a Soběslavi. Během středy a čtvrtka bylo prodáno již více než 600 ks perníků.

V rámci doprovodného programu Krichentagu též ve čtvrtek a pátek předvedou klienti střediska Diakonie ve Vsetíně taneční vystoupení.

Těšíme se na Vás!

Více o Kirchentagu zde