V únoru sbíráme na zvedák. Přidejte se!

1. 2. 2016

Přispějte na Dar s velkým D. V únoru je sbírka určena pro MŠ a ZŠ speciální v pražských Stodůlkách.

Představujeme se...

V MŠ a ZŠ speciální Diakonie ČCE Praha 5 Stodůlky se vzdělává 40 žáků s těžkým kombinovaným postižením.  Snažíme se o komplexní rozvoj všech složek osobnosti našich žáků. Součástí výuky v pěti třídách jsou i setkávací aktivity ve společných prostorách školy, koupání v perličkové lázni, fyzioterapie, společné zpívání, pobyt ve snoezelenu a další terapie.

Co chceme v naší škole zlepšit…

Každodenním problémem je imobilita žáků a nutnost přesunu z tříd do dalších prostor školy, na toaletu a na odpočinková místa v družině. Díky finanční podpoře sponzorů se nám podařilo částečně vybavit naši školu zvedacím a transportním systémem. Zvedací systém ulehčuje práci pedagogům a asistentům a zlepšuje kvalitu života našich žáků.

Co nám ještě chybí…

Díky zvedacímu a transportnímu systému se žáci mohou pohodlně účastnit komplexního vzdělávání, společných aktivit a zlepšuje se míra jejich samostatnosti při sebeobslužných činnostech. Proto se snažíme dovybavit další část školy tímto systémem.

Kolik to bude stát?

Na pořízení další části systému potřebujeme částku 25.000,- Kč.

Děkujeme našim partnerům a dárcům

INBORN

NAZEV WEBU