materiální podpora

V Diakonii rádi přijímáme i věcné dary, které aktuálně potřebujeme a využijeme při práci s klienty. Nemáme ale žádné velké prostory, proto nemůžeme přijímat najednou více množství oblečení, nábytku či jiných věcí, které nejsou skladné.

Z toho důvodu bychom Vás rádi požádali, abyste nás nejprve kontaktovali, a společně se potom domluvíme, zda se nám  Vámi nabízené věci hodí nebo ne. Pokud ano, rádi si pro ně i dojedeme či dary jinak předáme.

Co se nejčastějí hodí?

Velkou radost máme především z nových věcí. Nepotřebujeme být "supermoderní", nové věci ale fungují déle a je u nich záruka, že budou "více fungovat než nefungovat", nové věci jsou zároveň hygienické (např. hračky). Dostáváme například nábytek z výstav, kancelářské potřeby z veletrhů, potraviny se špatným tiskem na obalech, vybrané hračky apod. Občas dostáváme i nabídky cihel, cementu, květin. Nejvíce využijeme různé spotřební zboží - čistící prostředky, výtvarné potřeby apod.

U každé věci zvážíme, zda ji můžeme použít. Proto jsme rádi za všechny nabídky.

Kontakt

V případě, že máte zájem nám něco darovat, prosím, kontaktujte předem Olgu Mutlovou, která s vámi vše potřebné domluví.

Děkujeme, že pomáháte tam, kde je třeba!