dobrovolnictví a práce v diakonii

Chcete být dobrovolníkem?

Dobrovolnictví je jedním z nejcennějších darů, které může Diakonie dostávat. Dobrovolníky rádi přijímáme a snažíme se využít jejich schopností v co možná nejširším záběru.

Stěžejní oblastí je dobrovolná práce při odstraňování škod při humanitárních katastrofách. Jinou formu dobrovolnictví představují pravidelné návštěvy klientů, pomoc při organizaci různých akcí nebo i různé manuální práce. V našich zařízeních přijímáme i dobrovolníky z firem a společností, které organizují různé typy dobrovolnických dnů.

Podívejte se, jaká střediska nabízejí možnost dobrovolnických prací.

Chcete pracovat pro Diakonii?

V celé Diakonii pracuje asi 1500 lidí, v různých regionech naší země hledáme další spolupracovníky ochotné pracovat pro velkou neziskovou organizaci a pomáhat lidem.

Hledáme pracovníky v sociálních službách - pečovatelky, asistenty, speciální pedagogy, ale i manažery, fundraisery a další ochotné ruce či hlavy. Podívejte se  na seznam volných míst a nebo hledejte na stránkách jednotlivých středisek.

Těšíme se na vás!