Topit se pro dobrou věc? Objednejte kalendář pro Diakonii!

4. 12. 2015

Známé osobnosti se potopily pod vodu. Na pomoc dětem s postižením ve speciální škole Diakonie v Praze. Za 250 Kč získáte unikátní kalendář s jejich fotografiemi a podpoříte dobrou věc. Objednat můžete ihned...

Přemýšlíte o hezkém kalendáři na příští rok? A chcete zároveň přispět na dobrou věc?

Pořiďte si kalendář Ve vlnách 2016!

V kalendáři najedete třeba herečky Janu Holcovou a Lenku Krobotovou, herce Pavla Šimčíka, choreografa a tanečníka Yemiho A.D., zpěvačku Terezu Vágnerovou nebo fotbalistu Radka Černého. Ti všichni se rozhodli, že pomůžou dětem ve speciální škole Diakonie v Praze.

Proč zrovna ve vlnách?

Na kalendáři najdete fotky známých umělců, herců a sportovců, kteří překonali své obavy a nechali se nafotit pod vodou. Jak vůbec taková myšlenka vznikla?

"Oslovili jsme známé osobnosti ze světa divadla, umění, módy, sportu či médií se záměrem vyfotit je pod vodou a podpořit znevýhodněné děti. A tak jsme se všichni společně vrhli pod vodní hladinu…“, říkají manželé Řehákovi, majitelé firmy s potřebami pro potápění a zároveň rodiče desetiletého Vojty, který se narodil se zdravotním hendikepem. Dobře vědí, jak je důležité, aby stejné děti vyrůstaly v přátelském a podnětném prostředí, které co nejvíce pomůže jejich rozvoji.

Díky vybraným penězům za prodej kalendáře vytvoříme dětem relaxační místo na zahradě naší školy. Jejich dny budou zase o něco hezčí, co říkáte?

kalendar_nahled.pdf

„Potápět se bez brýlí, kdy vám voda teče do nosu, při tom se usmívat, v kostýmu, který vám překáží, se závažím, které vás drží pod hladinou a při tom nedýchat, je nevšední zážitek – prostě se topíte. Úžasný tým mě však dokázal vyhecovat a já tak mohla pomoci Ratolesti“

Jana Holcová, herečka Dejvického divadla

Děkujeme našim partnerům a dárcům